11.05.2008 г., 16:31 ч.

* * * 

  Поезия
607 0 1
 

Простете ми, нещастни хора,

аз взех белия кон на мечтите ви.

Съсипах живота ви,

за да оправя своя.

Но вие вярвайте, ангел небесен

ще спаси душите ви.

На всеки гроб черна роза

аз ще оставя

и с устни кървави ще произнасям слова най-прекрасни

и кървави капки ще отброяват

живота ви!

И вечно ще цари адът на земята!!!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??