10.03.2023 г., 21:08 ч.

... 

  Поезия » Любовна
218 0 0

...... 

 

Вие искате нещо!

Но кажете какво?

Да обичате някой?

А не знаете, кого?

Любовта не е просто чувство, 

което идва така, 

за да изпълни изкусно,

някаква ваша тъга.

Но в това покварено време,

вече всичко си има цена.

Дори любовта!

За това нещастни сме всички.

Как и на нея, ще сложиш цена?!?

Онова от което тя има нужда

е само... крила. 

 

Иван Стоянов

© Иван Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??