......
Вие искате нещо!
Но кажете какво?
Да обичате някой?
А не знаете, кого?
Любовта не е просто чувство,
което идва така,
за да изпълни изкусно,
някаква ваша тъга.
Но в това покварено време,
вече всичко си има цена.
Дори любовта!
За това нещастни сме всички.
Как и на нея, ще сложиш цена?!?
Онова от което тя има нужда
е само... крила.
Иван Стоянов
© Иван Стоянов All rights reserved.