1.12.2007 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия
490 0 10

*  *  *

 

Виолетова сянка се движи

по скованите улици в

зимния ден.

Небето е мътно,

не свети

и няма никой до мен.

В душата нещо се гърчи.

Любов ли? Тъга ли?

Не зная.

Не искам да мисля за чувства.

Вървя си по пътя  – до края...

 

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??