23.08.2007 г., 15:48 ч.

* * * 

  Поезия
563 0 4
Ще останеш винаги в сърцето ми,
ще помня винаги лицето ти,
ще продължавам да търся очите ти
и ще се моля на Бог да направиш същото и ти.
 
Ще се боря цял живот за теб,
винаги ще бъдеш сладко желание, създадено сякаш
от любов, нежност и малко лед.

Дори пътищата ни да се разделят,
в сърцето ми винаги ще има част от теб.
То винаги тихо ще тупти и ще повтаря - "Остани!".

© Звезди Айдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??