12.04.2008 г., 17:37 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
455 0 0

Аз долетял съм

от един отвъден свят.

Говоря аз за мойте

раждане и смърт.

 

Как долетял съм

от един отвъден свят -

това е бяла песен

на незнайната хармония.

 

Във тоз отвъден свят

се раждат перлите

на истинския гений.

Капчици от

истинското вдъхновение.

 

АЗ НЕ РОДИЛ СЪМ СЕ!

АЗ ДОЛЕТЯЛ СЪМ

ОТ ЕДИН ОТВЪДЕН СВЯТ!

 

 

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??