Apr 12, 2008, 5:37 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
456 0 0

Аз долетял съм

от един отвъден свят.

Говоря аз за мойте

раждане и смърт.

 

Как долетял съм

от един отвъден свят -

това е бяла песен

на незнайната хармония.

 

Във тоз отвъден свят

се раждат перлите

на истинския гений.

Капчици от

истинското вдъхновение.

 

АЗ НЕ РОДИЛ СЪМ СЕ!

АЗ ДОЛЕТЯЛ СЪМ

ОТ ЕДИН ОТВЪДЕН СВЯТ!

 

 

© Илия Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??