Откраднат миг,
а краденото цвете
бързо се прихваща.
Казват, носи щастие.
Един красив момент -
във сиво ежедневие.
Една ръка,
протегната към светлината
Една сълза в окото е заседнала -
до следващия миг са само...
няколко надежди.
... В шеметно очакване.
© Нели Всички права запазени
Браво!