2.02.2018 г., 10:18 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
338 0 7

Обичай нея вместо мен,
обсипвай я със комплименти,
прави света ѝ съвършен,
изтрий ги нашите моменти.

 

Поне сега една от нас
завинаги да е щастлива,
а другата да плаче с глас
като във блян на самодива.

 

Едната нека се прости
със обичта си на живота
и нека в пламъци гори,
да познае своята Голгота!

 

Със другата внимавай,
и нея да не нараниш,
че Господ отброява
сълзите ни, ще си платиш!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??