19.12.2013 г., 20:27 ч.

* * * 

  Поезия
432 0 2

сътворих ти хиляди драми,

проклех всички желания,

сътворих ти хиляди посоки,

развалих ти всички пътеки,

пожелах ти всички желания,

проклех всяко подло разминаване...

останах... чаках, учих се на търпение,

сътворих ти хиляди драми,

за да ги нямаш, скрих се в крепост,

която нямам, и просто останах...

да чакам...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??