16.11.2024 г., 17:43 ч.

*** 

  Поезия » Свободен стих
36 0 0

Не се настани щастието
в покоите, които му приготвих...
Не му харесаха?
Или не му бяха по мярка?!

 

Определи ми среща
на много далечно място.
Трябва да мятам
на рамо пръчката

 

с торбичка на нея
и да потеглям...
Дано само да не се
разминем по пътя!...

© Радослава Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??