Не се настани щастието
в покоите, които му приготвих...
Не му харесаха?
Или не му бяха по мярка?!
Определи ми среща
на много далечно място.
Трябва да мятам
на рамо пръчката
с торбичка на нея
и да потеглям...
Дано само да не се
разминем по пътя!...
© Радослава Антонова All rights reserved.