9. Животът Божи дар
Животът – дар Божи – за радост се дава,
но всеки избира и с разум решава,
дали да живее по Божи закони
или да пилее в суетната слава.
10. На прицел
От завист, омраза – светът е пропит,
под образ на ангел – доносник прикрит.
Защо родолюбци, ратуващи мир,
са в "Черния списък"... Елита е сит.
27 юни, 20 часът –
15 август 2023, 19 часът
© Иванъ Митовъ Всички права запазени