21.05.2009 г., 1:00 ч.

9 милиметра 

  Поезия » Гражданска
803 1 7

9 милиметра

Своя скъп автомобил,
с кожената тапицерия,
с колко кръв си заплатил,
ти от чуждата мизерия?

Твоята луксозна къща,
със басейните широки,
колко ли души обръща,
към инжекции жестоки?

Твойта мръсна биография,
със която се надуваш,
всъщност е абортография,
но гласчетата не чуваш!

В твоя скъп автомобил,
с кожената тапицерия,
дулото прострелва тил
и си в адските предверия...

20. 05. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??