29.01.2009 г., 8:06 ч.

... 

  Поезия » Друга
403 0 1
Не те разбирам!
А така ми се иска
да се разбираме.
Да разбираме защо
се гледаме,
да разбираме
защо сме се срещнали.
Да разбираме
защо се нараняваме,
да разбираме
защо премълчаваме.
Аз да разбирам тебе,
ти да разбираш мене.
Да не домисляме, а?

Хайде, нека се разбираме.

© Андриан Бакалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??