Jan 29, 2009, 8:06 AM

... 

  Poetry » Other
435 0 1
Не те разбирам!
А така ми се иска
да се разбираме.
Да разбираме защо
се гледаме,
да разбираме
защо сме се срещнали.
Да разбираме
защо се нараняваме,
да разбираме
защо премълчаваме.
Аз да разбирам тебе,
ти да разбираш мене.
Да не домисляме, а?

Хайде, нека се разбираме.

© Андриан Бакалов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??