15.09.2019 г., 7:58 ч.

  Поезия » Любовна
619 0 0

Всеки път, когато заболи
или пък внезапно стане страшно,
всъщност си надничал просто ти
между нас от празното пространство.

 

Тебе съм усещала, обаче
теб в обратната величина.
Тебе ми е сочел и компаса,
замаскиран като самота.

 

Мястото, което беше празно,
цялото бе мястото за теб.
Времето ми беше тъй омразно,
ти защото си ми бил далеч.

 

И сърцето, в синини покрито,
търсело е път при тебе пак.
Просто ти горещо си ми липсвал,
а не е изгарял всеки час.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??