5.02.2011 г., 15:16 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
698 0 1

Нощта е тиха, чувам щурците,

в ушите ми тяхната песен ехти,

вятър разклаща дърветата тихо

и сякаш приспивна песен шепти.

Нощта е красива, блещукат звездите,

любуват се на тази красота,

заслушани в песента на щурците,

не виждат колко е празен света…

© Кристина Пейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??