61
Във младостта, разбира се, греших
и всяка грешка в егото си крих.
Аз минало не мога да променям,
но всички стари грешки си простих.
62
Човекът през живота преминава
и някаква следа след себе си оставя.
От мене – само думи, но за доброта и обич.
Надявам се в душите ви да пребивават.
63
Каквото беше вчера, такова е и днес.
Причината се крие в мисловния прогрес.
„Сменете бързо чипа!“ – съветваше ни царя,
но май това е дълъг, мъчителен процес.
© Румен Ченков Всички права запазени