Ти си ми всичко на света:
приятелка безкрайно вярна
и сестра по душа.
На теб за всичко разчитам
и до края на живота си
аз ще те обичам.
Сълзите мои ти винаги изтриваш
и миговете мрачни на прах разбиваш.
За теб, приятелко добра,
аз пиша тези слова.
Колко много те обичам
аз не мога да опиша.
Това сега съчинявам
и на теб го посвещавам.
© Генка Стоянова Всички права запазени