* * *
В понеделник разменихме халки и обети
Във вторник родихме децата си
В сряда поделихме задълженията
В четвъртък спалните
В петък децата поискаха свой живот
В събота ти реши, че трябва да наваксаш пропуснатото.
В неделя аз престанах да съм недоволна домакиня...
© Радка Миндова Всички права запазени
Весело посрещане на нова година. Моето въображаемо семейство не се е разпаднало още, а гръмне ще гръмне шампанското!