31.08.2019 г., 8:31 ч.

По стъпките на лятото 

  Поезия
224 2 4

По стъпките на лятото вървя,

отново изживявам всеки миг.

Събирам всеки спомен - топлина

и всеки полетял от радост вик.

 

По стъпките на лятото вървя,

пътеките му слънчеви откривам.

Събирам от светулки светлина

и песни от щурците боязливи.

 

По стъпките на лятото вървя,

по пътя на щастливите комети.

И няма да изгубя таз' следа,

тя винаги в сърцето ми, ще свети!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??