По стъпките на лятото вървя,
отново изживявам всеки миг.
Събирам всеки спомен - топлина
и всеки полетял от радост вик.
По стъпките на лятото вървя,
пътеките му слънчеви откривам.
Събирам от светулки светлина
и песни от щурците боязливи.
По стъпките на лятото вървя,
по пътя на щастливите комети.
И няма да изгубя таз' следа,
тя винаги в сърцето ми, ще свети!
© Хари Спасов Все права защищены