3.12.2013 г., 8:03 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
889 0 2

ВАЖНО Е, че бях със теб -

погледи, усмивки, ласки...

Важно е, че беше с мен.

Кой си Ти и Аз коя съм?

Важно е, че бях със теб,

че докосвах и целувах.

Важно е, че беше с мен -

миг вълшебство, без сбогуване.

Важно е, че бях със теб

и че дълго ме прегръща.

Важно е, че беше с мен -

без "Доскоро!", без завръщане.

Спомен жив за нещо истинско,

малко дрипав, наранен...

Важно е, че бях със Тебе.

Важно е, че беше с Мен.

 

Р.Ч. Лондон 2013'

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??