20.10.2021 г., 16:26 ч.

*** 

  Поезия
241 0 0

Обичай ме!

Сега!

И после.

И отвъд...

Дори когато няма да ме има вече.

И пътят ми

превърне се във кръстопът.

И думите,

които не изрекох,

самотни се разплискат вън-

далеч от топлата ми кръв.

А на небето

проблесне утешителния сън,

че съм звезда,

която ще ти свети.

 

Обичай ме!

Сега!

И после.

И отвъд...

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??