Защо риданията ми не чуваш?
Да, знам...
Знам, че не съм тази, която искаш да бъда.
Знам, че може би не те заслужавам.
Но и... знам....
Знам, че съм повече от теб.
Знам, че съм над предразсъдъка за цялост на душата.
Знам, че ти не ме заслужаваш.
Струва ли си да рискувам и кръв да плача?
Да, знам и отговора...
Отговорът е, че ти не знаеш какво е да обичаш.
Отговорът е, че аз не знам какво е да си обичан.
А дали съм сигурна, че те обичам?
Да, и това знам...
Знам, че има шанс да се породи любов.
Знам, че мога да я и преглътна.
Знам, че копнея за нежност в тоз живот,
знам, че ще я намеря.
© Ирида Фей Всички права запазени