29.10.2009 г., 14:29 ч.

* * * 

  Поезия
784 0 3

Нежна е тихата страст в сърцето ми...     

тъй  близо те искам до мен! 

Нежен е тихият шепот в душата ти...    

той пак ме тегли към теб!                   

© Сократ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??