2.04.2009 г., 11:18 ч.

*** 

  Поезия
359 0 1

                                                                             Посветено на агонията

 

    Ръжда сковала мисълта ти,

    чуваш песен сякаш стон.

    Болката шуми в живота ни,

    свети като лампички с неон.

 

    Ето, мазохизъм е на мода

    и нека страшно те боли!

    Гърчиш се с усмивка ти на пода,

    а навън вали, вали...

 

    Човешкото със нокти си изтръгнал,

    зее дупка в твоята душа.

    Във звяр си се превърнал,

    раната поръсваш със солта.

 

    Дали не сбъркан е светът,

    с цинична радост да се мре?

    -Човеко, загубил ли си си умът?

    -Любов е туй, паразитираща във моето сърце...

© Сепия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Как избра това име? Това е и едно лекарство, след което стиховете ти може да станат по-весели...
Предложения
: ??:??