А дали!?
Дай ми повод да те обожавам,
не да ти се оправдавам.
Искаш да ме притежаваш,
а дали ме заслужаваш!?
Златна клетка ми предлагаш
ревности да ми прилагаш.
В Любовта, Любими, за беда
се изисква Свобода!
Колкото и да боли,
просто ти ме забрави!!!
© Мариана Василова Всички права запазени