А днес ми се обича...
Така ми се обича...
Tака ми се прегръща... сгушена
някъде в някого
без студа от раздяла и нямане.
Tака ми се докосва... в полуда
топло в прахта
на споделяне и неизвестност.
Tака ми се обича... като устни
прехапани горещи
и искащи да изгорят в други.
А днес ми се изгубва...
в обятия,
в нежност,
сгушена... и друга.
© Даниела Всички права запазени
много хубаво