тъмнее...
тишината немилостиво
боляща
там... отвъд хоризонта
на топлите мисли...
бавно сълзящо
изтича синьото от очите ми
в дълбините
на морето безкрайно
от недосънувани сънища
несбъднати...
а думите...
симургите бели...
накъде ли отново летят
в търсене
на онзи свят
извън пределите на мига
където си ти
нежно мислите топли докоснал
от дълбините
на неповторимото
извиращи...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oj0W9acWkhs
музика - Irfan - Simurgh
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
Поздравления, Маги!