19 окт. 2012 г., 13:40

А думите... симургите бели... 

  Поэзия » Любовная
1723 0 39

                         

 

 

 

                    тъмнее...

                    тишината немилостиво

                    боляща

                    там... отвъд хоризонта

                    на топлите мисли...

                    бавно сълзящо

                    изтича синьото от очите ми

                    в дълбините

                    на морето безкрайно

                    от недосънувани сънища

                    несбъднати...

 

                    а думите...

                    симургите бели...

                    накъде ли отново летят

                    в търсене

                    на онзи свят

                    извън пределите на мига

                    където си ти

                    нежно мислите топли докоснал

                    от дълбините

                    на неповторимото

                    извиращи...

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oj0W9acWkhs

 

                   музика - Irfan - Simurgh

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??