28.06.2009 г., 1:04 ч.

А исках... 

  Поезия
1161 0 25

А исках да си пясък - безвъзвратно -
във шепи да те сложа - да си всичко.
Но как да те събирам пак обратно,
когато водопадно ще се стичаш?

А исках да си слънце - необятно -
сезонно да те гледам. До премала.
Но как да бъда с тебе всяко лято,
когато всяка зима ще те няма?

А исках да си моя - непосилно -
едва сега разбирам, че те губя.
Сърцето от стъкло не е лабилно.

Но аз, но аз не искам да съм с друга.


© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??