13.09.2006 г., 17:42 ч.

А К Р О С Т И Х  

  Поезия
767 0 2

Аз вярвам в себе си, вярвам в

Богатствата на моята душа и

Вярвам също, че в чиито и

Градини
Да съм по света – пак ще вярвам...

Ето чувствам се добре и така

Живея и със

Златото на моята душа

Искам да усещам, да копнея, да върша чудеса...

Каквото и да стане, вярвай в себе си и ти и в

Лабиринта на твоите мечти ще стане чудо, и в

Магията на твоето сърце – вярвай, и ще ти е по-добре
Недей да подценяваш качествата свои, а с вътрешните си

Очи ги погледни... недей да

Падаш духом, дори и да си много зле,

Ридай, плачи, но вярвай – и ще ти е по-добре, чувствай
Със сърцето си, а с разума  - мисли

Търси истината около теб, в света и у себе си, дори

Умей да бъдеш Ти, защото просто –

Фалшивите не са добри! Духовната си

Хазна ти пълни и се опитвай донякъде да бъдеш

Цар на твоите мечти! Бъди

Човек и недей да вършиш нищо по

Шаблон, защото ще дойде ден и

Ще съжаляваш, но сега -

Юношеството ти дава право да предотвратиш това,

не се

Ядосвай за незаслужаващи неща, а само поука си вземи и безценния живот във свои ръце поеми!!!

                                                                        05.2006г.

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудна форма си избрала, трудна за изпъление,
    но си се справила.Справила си се много добре.Харесва ми като послание и изпълнение,има мъдрост в тези думи и четенето им е колкото приятно, толкова и полезно.
    Браво.
  • Явно е станала някаква грешка,когато копирах произведението,за което се извинявам!И на въпроса на Светослав ще отговоря - мисля че я знам,но ако нещо съм сбъркала,се извинявам и на теб,явно грешката е моя и е свързана с технически подробности (за които аз съм отговорна)

    Извинете още веднъж че съм ви предложила да прочетете нещо толкова объркано.Опитах се да го оправя - дано сега да се е получило по добре!
Предложения
: ??:??