13.09.2006 г., 17:52 ч.

А К Р О С Т И Х 2 

  Поезия
676 0 0

Помни приятелите свои,

 

Разбери кои са те

 

И то е

 

Ясно – ще живееш малко по-добре!

 

Те винаги ще те разбират,

 

Ето изживявам го сега и през

 

Лятото на твойта младост

 

Светът ще грейне в красота

 

Ти също си приятел – ето,

 

Вече си голям човек,

 

Обичай и се радвай – във всеки час,във всеки миг,през всеки век!

 

 

 

                                                               05.2006г.

 

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??