5.07.2005 г., 23:08 ч.

А колко... 

  Поезия
979 0 2
...А колко време да те чакам да пораснеш?
А колко още да се уча да съм с теб?
А колко да те пускам още в себе си?
И колко планове да правя занапред?

И как да съм сега каквото съм?
И как да те изгоня от сърцето си?
Защо те виждам още в всеки сън?
Защо преследва ме лицето ти...

Аз трябва да забравя, за да помня
как да бъда истинска без теб...
Но твърде много съм те пуснала във себе си
и много планове направих занапред...

Аз няма да ти кажа спри
и няма в тебе да се вричам.
Иди си или остани,
но даже мразейки ще те обичам!

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??