27.02.2007 г., 6:17 ч.

А обичах те 

  Поезия
767 0 12
                                   ... А обичах те толкова силно,
                                      че от обич по тебе горях,
                                      в свойте шепи събирах звездите,
                                      и  в очите ти светех със тях.
                                      

                                      А обичах те толкова много,
                                      сякаш вътре във мен беше ти,
                                      във сърцето ми нейде дълбоко,
                                      без да питаш се беше стаил.


                                      А обичах те... някога беше,
                                      вече нямам какво да ти дам,
                                      всичко взе ми, къде го отнесе,
                                      аз така и до днес не разбрах.


                                      И сега, щом назад се обърна,
                                      всеки спомен тъжи за едно -
                                      как незнайно къде разпиля се,
                                      толкова много любов!
                     
                                                                                                        

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??