14.02.2018 г., 14:25 ч.

А после 

  Поезия
482 0 2

А после спомените свих.
И скрих. 
И нямаше сълзи.

А как нахлуват спомените
от скътана в гардероба дреха -
тревожно-остро,
с мирис възгорчив.
И ставам друга.

И дъжд,
и спомен,
и дъх от разцъфтелия листак.
Как идват спомените само,
след някой тих,
вечерен дъжд.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??