Feb 14, 2018, 2:25 PM

А после 

  Poetry
479 0 2

А после спомените свих.
И скрих. 
И нямаше сълзи.

А как нахлуват спомените
от скътана в гардероба дреха -
тревожно-остро,
с мирис възгорчив.
И ставам друга.

И дъжд,
и спомен,
и дъх от разцъфтелия листак.
Как идват спомените само,
след някой тих,
вечерен дъжд.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??