25.03.2018 г., 18:23 ч.

А после ще те мразя 

  Поезия » Любовна
613 0 0

Колко е блудкаво и колко студено –

в теб да се взирам усмихната бледо,

когато стоиш незапомнен пред мен –

такъв те обичах – необикновен.

А после ще те мразя – както мразя врага си –

пагубно, жестоко и жарко в съня си –

сласт като спомен, бленувах за теб,

уж ме докосваш, а в душата ми – лед.

Мразя те – изпепелена от огън и страст,

мразя те – с вени, пропити от гняв,

мразя те – да, помня как се заричах –

мразя те – а само как те обичах...!

 

24.03.2018   

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

"Ще ме запомниш - каза ти, а аз се усмихнах и си помислих:

-Разбира се, но как?"

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??