14.01.2010 г., 23:54 ч.

... а щастие къде продават? 

  Поезия » Любовна
481 0 5

Не помня колко време мина,

навярно се изнизаха години.

Отдавна май не съм обичала

и този път не мисля да отричам.

Не искам да се връзвам на поети,

повечето луди са за... плетене

на думи напразни - от души разни

и хиляди надраскани куплети.

Аз мога да обичам безусловно.

Аз мога да обичам без причина,

не са ми нужни ноти и моливи,

ако любов в живота  има,

... но моят празен е отвътре,

убивам самотата в рими

и вечерите често плача без утеха

и мъча се да я открия в чаша вино.

И после сипвам втора, трета,

на вечер по бутилка даже...

Наливам в сивите си делници,

проклел ме е животът да съм тази!

Купувам си емоции и дрешки,

а щастие къде продават?!



© Без име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??