Не помня колко време мина,
навярно се изнизаха години.
Отдавна май не съм обичала
и този път не мисля да отричам.
Не искам да се връзвам на поети,
повечето луди са за... плетене
на думи напразни - от души разни
и хиляди надраскани куплети.
Аз мога да обичам безусловно.
Аз мога да обичам без причина,
не са ми нужни ноти и моливи,
ако любов в живота има,
... но моят празен е отвътре,
убивам самотата в рими
и вечерите често плача без утеха
и мъча се да я открия в чаша вино.
И после сипвам втора, трета,
на вечер по бутилка даже...
Наливам в сивите си делници,
проклел ме е животът да съм тази!
Купувам си емоции и дрешки,
а щастие къде продават?!
© Без име Todos los derechos reservados