3.12.2008 г., 19:06 ч.

А след това? 

  Поезия » Любовна
660 0 3

Един живот, събран в чаша вино,

горчиво, отлежало в тишина,

отпивам с глътки твърде непосилни

за моята пострадала душа.

 

Замаян от толкова любови,

неуспешни, изстрадани, горчиви...

сърцето за радост ми говори

и тази болка чака да премине.

 

А след това, какво ли следва?

Влюбен пак, потънал до уши...

Стрела любовна се мене знам уцелва,

а Нея май пропуска  я уви.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??