15.01.2008 г., 10:14 ч.

А сме просто глупци 

  Поезия » Друга
510 0 1

Да живееш на шега?!

О, нима живот е това!

Да се смеем?

На какво,

нима има защо?

Как да шептим,

щом отвътре крещим?

Не ние въртим колелото,

а то нас.

Но да се лъжем сме готови.

И да сме слаби сме доволни.

Потъпкваме се сами,

без дори да усещаме.

И се наричаме смели?!

О, не, ние сме просто глупци.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??