Да живееш на шега?!
О, нима живот е това!
Да се смеем?
На какво,
нима има защо?
Как да шептим,
щом отвътре крещим?
Не ние въртим колелото,
а то нас.
Но да се лъжем сме готови.
И да сме слаби сме доволни.
Потъпкваме се сами,
без дори да усещаме.
И се наричаме смели?!
О, не, ние сме просто глупци.
© Александра Ангелова Todos los derechos reservados