9.01.2009 г., 9:45 ч.

А съм... 

  Поезия » Любовна
1057 0 1

И съм бясна, като буря търсеща скала в която да спре.

И ми е тъжно, като зима бяла под сиво небе.

Безразлична съм и искам всичко това да спре.

Далечна съм, а мечтая за твойте ръце.

 

Не искам очите ти да гледат мойте сълзи.

Не искам да знам, че теб не те боли.

И силно искам да те бележа с моите следи.

И не искам вече всичко да е както преди.

 

А ме боли, като счупен клон на дърво без корен.

И не искам да знаеш, за да си доволен ...

© Таша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не искам да знам, че теб не те боли.

    Ето нещо от мен:
    Защо е нужно, да лъжа, че искам да си щастлив, дори и с друга? Истината е че искам много да страдаш за мен!
Предложения
: ??:??