Загубих те,
не проумявам как,
отдръпна се от мен,
загубих те
и пусто е без теб
във моя ден.
Защо остави ме
и си замина?
Защо сбогом каза ми?
А аз, със сълзи на очи,
не можех да те спра
и си отиде ти.
Защо обичам те,
не зная?
Защо сърцето ме боли?
Дори след тази глупава раздяла
все още те обичам аз,
а ти?
© Ganyo Ganev Всички права запазени