Отново полунощ и телефона си държа,
копнея да ти се обадя и чуя ти гласа,
със сърцето да попивам всеки звук,
да кажа колко искам да си тук,
да те целуна и прегърна,
тялото ти с ръцете мои да обгърна,
трептящи устни да поставя върху бузата една,
лицето свое да заровя в твоята коса,
длан да прекарам по неземния ти крак,
с нос да докосвам кожата ти пак и пак,
на ушенце да ти шепна колко те обичам
и по цяла нощ да ти се вричам,
но волята ме спира,
сърцето ми кървящо не разбира,
че човекът, който погледа ти фокусира,
не е този, който душата ти избира.
© Радостин Всички права запазени