14 сент. 2012 г., 10:04

* * * 

  Поэзия » Любовная
449 0 0

 

Отново полунощ и телефона си държа,

копнея да ти се обадя и чуя ти гласа,

със сърцето да попивам всеки звук,

да кажа колко искам да си тук,

 

да те целуна и прегърна,

тялото ти с ръцете мои да обгърна,

трептящи устни да поставя върху бузата една,

лицето свое да заровя в твоята коса,

 

длан да прекарам по неземния ти крак,

с нос да докосвам кожата ти пак и пак,

на ушенце да ти шепна колко те обичам

и по цяла нощ да ти се вричам,

 

но волята ме спира,

сърцето ми кървящо не разбира,

че човекът,  който погледа ти фокусира,

не е този, който душата ти избира.

 

© Радостин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??