19.10.2007 г., 0:31 ч.

* * *  

  Поезия
899 0 4

Не наранявай, когато не заслужават,
обичай, дори да не искаш.
Другите на теб да се наслаждават
и хич да не ти пука от нищо!

Не плачи, когато ти се смее,
а с гордост главата вдигни!
Весели се, дори да не умееш -
добър, но не наивен бъди!

Бъди искрен със себе си!
Честност на другите дай!
Лицемер не бъди,
а верен до край!

01.04.1999 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??